RCO -NL

RCO - Respiration du Coeur Ouvert - Nicolas Sols

           Open Heart Breathing 

La Respiration du Coeur Ouvert of RCO is een intieme date met jezelf.

Deze voorouderlijke ademhalingstechniek kalmeert op natuurlijke wijze je hoofd met zijn vaak zeer dense stroom van gedachten. Deze rust stelt je in staat om geleidelijk een onveranderlijke vredige ruimte in jezelf te voelen, deze ruimte die in ieder van ons is, zonder uitzondering.

Deze diepe rust en ontspanning stelt je in staat alles te onthalen wat is : je moeilijkheden, je beproevende emotionele toestanden, je fysieke lijden, je wonden uit het verleden waarvan je al dan niet bewust bent, je blokkades, je zelf-sabotage,...

Gewoon door in je Hart te ademen glij je deze ruimte binnen om genezing te ervaren.

Elke ademhaling is een unieke en andere ervaring, die kan variëren van erg intens tot erg subtiel, van oncomfortabel tot erg of zacht, maar wat er ook gebeurt, het is steeds goed voor jou en het maakt onderdeel uit van een genezingsproces.

Als je regelmatig oefent, zul je geleidelijk aan meer ontspanning, vreugde en geluk voelen, zelfs zonder te weten waarom.

Geleidelijk aan zul je de reflex ontwikkelen om jezelf de zachtheid te bieden, die je nodig hebt om beproevende situaties te onthalen. Gewoon door in je Hart te ademen op de moeilijke momenten, die een integraal onderdeel zijn van het leven.


De sessie verloopt in 3 fasen. U ligt comfortabel neer en speciaal voor de RCO ontworpen muziek begeleidt u gedurende de hele sessie.

Na afloop is er ruimte voor een korte uitwisseling, mocht je daar behoefte aan hebben.


Voel je het enthousiasme om deze ervaring van La Respiration du Coeur Ouvert (RCO) te ontdekken? Dan begeleid Ik je graag op deze weg naar jezelf !